Helende krachten

Tekenen en symptomen als boodschapper

Lange tijd werden de tekenen en symptomen van een ziekte als vijanden gezien, die koste wat kost genegeerd of tot zwijgen gebracht moest worden, in plaats van dat we hun diepere betekenis en de boodschap die ze voor ons hadden, zagen.

Als de boodschapper een boodschap brengt, zal het je niet helpen om te hopen dat hij weg zal gaan, of hem te negeren. Hij zal je laten weten dat hij er is door zijn stem, zijn handen, of eventueel zelfs kracht te gebruiken. Je kunt de boodschapper negeren, maar dan komt er een andere. Sommige mensen proberen de boodschapper binnen te halen en hem deel van hun leven te laten uitmaken.... maar het oorspronkelijke probleem is daarmee niet opgelost!

Om te beginnen moet je in staat zijn de boodschap,die door tekenen en sumptomen wordt geuit, te begrijpen. Dat kan alleen met een vergrootglas, waardoor je alle facetten kunt zien, zowel de zichtbare als de onzichtbare. Vaak zijn de aanwijzingen duidelijk, als onze ogen maar kunnen zien, onze oren horen en we de wijsheid hebben om te kunnen begrijpen.