Helende krachten

Energie-giganten

We hebben de vrije keuze of we onze levensenergie willen opbouwen of niet.
We kunnen energie-giganten zijn als we ons zelf konsekwent, vol vertrouwen en bewust energetisch opbouwen.

Wij verbruiken dagelijks energie aan woede, angst, schuldgevoel, onvervulde verwachtingen en hoop. Werk waar we niet van houden, zelfvertrouwen dat ontbreekt, twijfel, zorgen, ziekte, werkeloosheid, bezorgd over de toekomst, usw.

We bewegen te weinig, we eten verkeerd.
Het kontakt met elkaar is slecht of oppervlakkig; we oordelen en  hebben waardering over en weer, maar echt de diepte ingaan doen we niet.

Elke dag is er energieverspilling(herhaling) op hetzelfde niveau. Dat is jammer en onnodig!

Kijk waar je energie van krijgt,  doe aan energie-opbouw. Energie-opbouw  is het belangrijkste voor een gelukkig leven. Wat doen we daar bewust aan?
Hoe kunnen lichaam, geest en ziel dagelijks optimaal in gebruik voor ons zijn?
Hoe kunnen we  opbouwende, krachtige energie scheppen?

Door vreugdevolle en liefdevolle gedachten over onszelf en onze mogelijkheden te scheppen, bewust. Wat bouwt ons op, waar zijn we dankbaar voor, welke mensen om ons heen geven ons een goed voorbeeld. Complimenten geven, lachen, helpen.
Als ons hart en ziel verzadigd zijn zijn we opgeladen en vol vreugde en levenslust.

De basis daarvoor  kunnen we elke dag in onszelf aanbrengen. Probeer het gedurende langere periodes. De routine die je van oudsher bedwelmd is niet het bewijs, dat het niet mogelijk is!

Stel je weerin verbinding met de dit zegenende bewustzijn en herinner je zonder twijfel dat we lichamen in een ziel zijn. We zijn altijd geborgen, beschermd, omgeven door onbeschrijfelijke wijsheid, liefde en zorg.

Je weet, je bent niet alleen.

Mantra: 'Uit deze kracht wil ik mijn toekomst nieuw schrijven.'